Praktiken

Gick ju till praktiken idag, mådde hyffsat bara lite ont i huvudet och lite täppt "in the nose" ;P
Gick som vanligt igenom dagen på morgonen, vad vi ska göra och när. Men vi började iaf som vanligt med att fodra hästarna och ge dom vatten. Sen kollade vi igenom sadel kammaren, som vi ska städa ur och fixa nästa vecka. Visste ni att gert har mer än 140 st sadlar xD? Nej, jag skrev inte fel ;D Men i sadel kammaren ska vi göra så att varje häst har sitt namn på sin sadel & träns och hänger på samma plats, sen städa lite bland privat sakerna.
Sen gick vi upp i cafeterian och byggde ihop ett bord men, det var mindre lyckat xD Haha vi hade ingen instruktion(den fanns inte) så vi bara kollade på ett annat och byggde :d Vi fixade allt utom en sak som inte gick -.- Trött man blir! Sen fixade vi fika och städade upp lite där. Sen fikade vi ju och gick igenom vad som skulle göras och när nu på eftermiddan.
Vi kylde Rockys ben och borstade av honom några gånger under dagen också, kommer inte ihåg när :P
Men sen målade jag 6 ap-bigga playwood skivor, kunde seriöst inte bära in & ut dom knappt :S Innan Lena kom då och då målade vi resten(9st) Som det ska stå L O P P I S JULI 10-18 Som sedan kommer sättas upp på ridhuset (:
Sen går man ju runt och fördriver tiden med småarbeten osv, men senare så red Lena sin ponny och hennes mamma Longerade deras halvblod, som förövrigt nästan sprang in i mig, duktigt? :S Nej.....
Så jag fotade MASSA! Så bildbomb är SJÄLVKLART :D!
Skönheten sjäv, kan typ inte stava till hennes namn men typ Guttchi? Eller man typ utalar det så eller ja typ xD


Pajaz 33år som är tillsalu för 5000 kr :S











Skänkelvikning


Omvänd galopp











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0